Ο νέος δήμαρχος Ηρακλείου φρόντισε την επιστροφή της σημιτικής και ακραιφνούς μνημονιακής Μ. Σκραφνάκη

Τα ονόματα της δημοτικής αρχής που αναλαμβάνει από την 1η Ιανουαρίου την ευθύνη για τον δήμο του Ηρακλείου, ανακοίνωσε σήμερα ο νέος δήμαρχος Αλέξης Καλοκαιρινός.

Δείτε:

Αλ. Καλοκαιρινός: Ποιοι είναι οι αντιδήμαρχοι και τα άλλα στελέχη της δημοτικής αρχής – Τι ανακοίνωσε ο νέος δήμαρχος Ηρακλείου

Ένα σχήμα – όπως άλλωστε αναμενόταν- με λίγο από όλα: μέσα και οι Κουρακικοί, μέσα και οι του Λαμπρινού, μέσα και τοι της Πρωτοβουλίας, μέσα και οι της ΝΔ, μέσα και οι ΠΑΣΟΚοι σημιτικοί και άλλοι, μέσα και του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ!

Αυτό όμως που μάλλον ξάφνιασε δεν είναι τόσο οι εκλεγμένοι σύμβουλοι. Αυτά καθορίστηκαν από τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου και το Candiadoc.gr τα επεσήμανε από τότε.

Δείτε:

Το ψηφοδέλτιο Καλοκαιρινού κερδίζει τις εκλογές στο Ηράκλειο αλλά πώς θα μπορέσει να διοικήσει;

Το νέο στοιχείο είναι η επιστροφή της Μαρίας Σκραφνάκη, ως ΓΓ του δήμου, της άλλοτε βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ (2007-2012), από το “εκσυγχρονιστικό” ΠΑΣΟΚ του Σημίτη, διορισμένης από την κυβέρνηση Σημίτη ως περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας το 2001-2004, διορισμένης από την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου το 2013 (με υπογραφή του Άδωνη Γεωργιάδη, τότε υπουργού Υγείας) στην Επιτροπή Προμηθειών Υγείας ως εκπρόσωπο του υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Ν. Μηταράκη. Και κυρίως γνωστής για τις μνημονιακές της απόψεις, αλλά και τα πανηγύρια της στην εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της ΝΔ. “Ελπίζω σε αυτόν”, έλεγε τότε…

Στα μνημονιακά χρόνια και επί διακυβέρνησης Σαμαρά Βενιζέλου, που δεν είχε εκλεγεί βουλευτής αλλά ήταν στα μέσα και στα έξω, κάνοντας δηλώσεις και παρεμβάσεις για την “αναγκαιότητα των μνημονίων”, είναι γνωστό ένα περιστατικό σύμφωνα με το οποίο μουσικός του Ηρακλείου την πέταξε από το κέντρο στο οποίο έπαιζε, καθώς δεν άντεχε άλλο την “μνημονιακή Μαρία”!

Αυτήν μας έφερε και πάλι ως δερβέναγα στο δήμο Ηρακλείου ο Αλέξης Καλοκαιρινός…

Ωραίο ξεκίνημα…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί